Biblia audio dramatizat? ?n limba rom?n?

(0 votes)

biblia-audio-1Din 3 decembrie, pe site-ul www.asculta-biblia.ro, este disponibilă Evanghelia după Matei versiune audio dramatizată in format CD mp3.

Prin Biblia audio dramatizată, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, ne propunem să realizăm înregistrarea audio a Bibliei, pe roluri, cu efecte sonore de fundal, astfel încât ascultătorul să poată fi transpus cu ușurință în lumea fascinantă a Bibliei.

Înregistrările Evangheliei după Matei au avut loc la Satu Mare și au fost realizate de către 10 persoane între care și un actor al Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova. Acesta a interpretat rolul Domnului Isus.
”Rol ca acesta nu am avut toată viața mea.”  a declarat în timpul înregistrărilor actorul Angel Rababoc.

Deși în timpul execuției proiectului ne-am confruntat cu o mulțime de piedici, Dumnezeu a avut grijă ca nici una să nu fie de netrecut.

Suntem convinși că acest proiect a fost și este în continuare călăuzit de Dumnezeu și că a venit la existență pentru folosul veșnic al multor oameni.

Dumnezeu să binecuvânteze persoanele implicate în desfășurarea proiectului Biblia audio, precum și pe cele care vor asculta înregistrarea!

Informatii suplimentare si comenzi pe site-ul www.asculta-biblia.ro

Read 205 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.