Nimic fara Dumnezeu...

(0 votes)
Cand nu auzim de Dumnezeu decat o data pe saptamana la biserica sau la o intalnire de tineret ne facem impresia ca El este doar acolo. Dumnezeu nu mai este la scoala, nu mai este nici la lucru, nici cand iesim in oras la un suc cu prietenii...
Dar daca Dumnezeu ar fi la scoala, ar fi la lucru, ar fi cu noi la suc...ne-am raporta diferit la diferite situatii cu care ne confruntam?

Poanta e ca Dumnezeu chiar este cu noi si nu numai acolo ci peste tot.Chiar acum cand citesti aceste cuvinte si te intrebi daca vor avea vre-un efect asupra ta.El este acolo cu tine in camera, la net cafee...peste tot.
Asta imi aduce aminte de o intamplare interesanta. Un baiat si tatal sau au plecat sa fure porumb de pe mosia unui vecin bogat...Baiatul a observat ca tatal sau era f atent sa nu fie prins si se uita cu bagare de seama in jurul sau sa nu apara careva si cand sa puna mana pe porumb baiatul exclama: "Tata ai uitat sa te uiti in sus !"
Important este motivul pentru care DUmnezeu este cu noi.El nu cauta fiecare greseala si sa o noteze in carnetelul Sau ca apoi sa te traga la socoteala (sunt destui care fac asta). Dimpotriva El vrea s ate insoteasca pentru ca te iubeste si vrea sa stie ca in fiecare moment esti Ok si ferit de orice primejdie.

Si mai e ceva.Dumnezeu a pus o parte din El in noi si astfel am devenit dependenti.Despartiti de El nu putem face nimik DAr cu el TOATE ne sunt posibile.

Indemnul meu este sa stai aproape de Dumnezeu si sa nu uiti sa te mai uiti din cand in cand si sus...
Read 533 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.